emmaanderzzon

Alla inlägg under februari 2011

Av Emma Andersson - 16 februari 2011 20:17

Tänkte prova Devote.se men där kan man tydligen inte lägga upp videoklipp från datan och det är det jag är ute efter. Här laggar det som fan för mig. Det står att jag inte kan ladda upp just "det" videoklippet men jag har inte äns försökt. Åh! *suck* Blogg.se är så krångligt med headern och designen. Jag får väll stå ut helt enkelt då. *SUCK*


En annan lösning är ju att skaffa ett nytt konto på youtube där jag bara laddar upp klipp för bloggen. Sådant som ingen bryr sig om och som egentligen inte borde få finnas på youtube. Det ska jag nog göra nu. Hör av mig om hur det går.

ANNONS
Av Emma Andersson - 16 februari 2011 19:31

Idag var en bra dag. Det brukar vara det när man är på bra humör.

Elin och jag dansade rövarna av oss, eller för min del var det nog armarna, bara de jag fått träningsverk i. Jag vet inte hur många gånger vi gjorde det där dansnummret men jag kan nog lungt säga att jag klarar av det i sömnen nu. Men lite träning har väll aldrig skadat någon? Jag tar tillbaka det där förresten. Hur skadar man sig annars?

Jag har verkligen en massa plugg att ta tag i men blogga är så mycket roligare och om sanningen ska fram så gör jag vad som helst förutom läxorna, vad som helst!


Om ni missat det så är det sportlov nästa vecka, välbehövligt!

Har nästan bokat in hela veckan. Känns skönt att ha något att göra för en gång skull. Ännu en gång tänker jag lista upp det för er (finns det äns det uttrycket?):

Måndag: Filmnatt i gården.

Tisdag: Sova! Kanske träffa en polare och gå på stan?

Onsdag: Myskväll med Julia!

Torsdag: Hang out with Julia och Anna och några fler.

Fredag: Va med Julia!

Lördag: Åka till simhallen i Tingsryd med Julia och familjen.

Söndag: Förmodligen städa och myspysa med familjen.

ANNONS
Av Emma Andersson - 16 februari 2011 18:53

Så här såg det ut när jag skickade det för typ 10 minuter sedan:


1:a handsval: Estetiska, musik på Katedral

2:a handsval: Hotell och turism, turism och resor på Kungsmad

3:e handsval: Estetiska, media på Kungsmad

4:e handsval: Estetiska, media på John Bauer


Känns rätt bra ändå men självklart är jag nervös. Musik är som sagt det jag verkligen, verkligen vill jobba med och nu säger Eric att det är antagningsprov på det. JAG DÖR! Jag vill inte... *gråter nästan* Nämen allvarligt, jag mår illa nu. Om jag var lite nervös innan så smäller jag nästan av nu. Åååååh! Man ska typ spela ett instrument eller sjunga och sen kunna läsa lite noter. LÄSA NOTER? Jag kan inte! Men som tur har jag en fantastisk polare vid namn Eric som tänker hjälpa mig med detta... Kan man inte bara vara 15 livet ut? Skulle vara sååååå mycket lättare. Fan för att bli vuxen!

Av Emma Andersson - 15 februari 2011 21:04

Är nu ÄNTLIGEN klar med mitt gymnasieval som ser ut så här:


1:a handsval: Estetiska, musik på Katedral

2:a handsval: Samhäll, media på kungsmad

3:e handsval: Hotell och turism, turism och resor på kungsmad

4:e handsval: Estetiska, estetik och media på John Bauer


Sedan är ju bara frågan om jag kommer ångra mig. Tror inte jag skickar in det förrän imorgon kväll efter att ha pratat med vår studie- och yrkesvägledare (SYV).


Denna veckan ser för övrigt ut så här:

Måndag: Dans kl. 19.00

Tisdag: Va med kära Elin och dansssssa.

Onsdag: Spanska läxa! Glosor på kapitel 7. Va med Elin och dansa.

Torsdag: SO prov om buddhism.

Fredag: Engelska läxa, glosor och en text.

Lördag: .. är fortfarande ett frågetecken..hmm?

Söndag: Vilodag!


Mitt te har kallnat nu så jag får väll gå och göra nytt *suck*.

Ha en glad vecka. Pussar! :)

Av Emma Andersson - 14 februari 2011 20:53

Kom hem från dansen för en halvtimme sen. Det är verkligen grymt kul men eftersom jag är så svårlärd så är det också svårt. Som tur är så har jag och Elin bokat in onsdagar då vi tränar själva. Eftersom det inte är någon nästa gång så har vi ju en massa tid tills det gäller om två veckor.

Nu är min choklad slut (ja, jag är glupsk) och jag ska gå och lägga mig. Blev inget övande på spanskan men det kan jag ta imorgon.

Hoppas ni haft en fin dag. Godnatt!

Av Emma Andersson - 14 februari 2011 17:55

Nej, jag får nog ta och göra mig i ordning för dansen. Fixa vattenflaskan och byta om. Elin kommer snart och sedan cyklar vi och möter Adam. För en gångs skull vill jag inte stressa, det gör jag alltid annars. Våfflorna var goa om ni undrar.

Vi hörs på onsdag för när jag kommer hem från dansen MÅSTE jag plugga spanska läxan som jag missade i fredags och får ta igen på onsdag... jag hatar att vara sjuk.

Haido :)

Av Emma Andersson - 14 februari 2011 17:05

Min favorit just nu!

Om man kollar på musikvideon så spelas pianot lägre i början men jag tycker denna versionen är förjävla fin, bättre än den andra.

Av Emma Andersson - 14 februari 2011 16:55

Alla ♥-dag är såååååååå överskattat. Den har egentligen ingen betydelse om man inte är tillsammans med någon, som en viss vän av mina är och råkar ha en så fantastisk pojkvän som faktiskt kommer till skolan under en av våra lektioner med en ros till henne (naaaw). Livet är fint för vissa. Jag vet inte riktigt vad jag klagar på egentligen, jag menar våfflorna är klara när som helst och ikväll blir det dans men mina dudies. Ibland är livet allt för bra.

  

För övrigt så tycker jag att Elin och jag är otroligt vackra.

Vår vackraste stund i livet om ni frågar mig ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se