emmaanderzzon

Alla inlägg under oktober 2010

Av Emma Andersson - 21 oktober 2010 17:40

Hej och ja, ni ser rätt. Här i tattiga Växjö så kommer snön i oktober, toppen! Ni fattar sarkasmen va? Åh, jag hatar det. Det enda positiva med kyla och snö är alla mysiga kläder man får gå och gosa runt i, det är faktiskt toppen på riktigt.  


 

Igår kväll så kommer min syrra in på mitt rum med vad jag tror är en hand full med hårmouse men icke sa nicke. Det är äkta, kall, vit snö. Jag blev helt chockad och sedan springer jag till fönstret och ser att marken är täckt med sådant där vitt bajs. Vet inte hur jag ska reagera, gillar det men ändå... det är kallt.

  

 

Av Emma Andersson - 17 oktober 2010 16:16

Nu ska jag upp och lägga mig och läsa och gosa ner mig under täcket som förmodligen inte är så värst varmt och gosigt just nu. Om en stund så kommer mamma ropa att det är mat så då ska jag äta och sen får vi se om jag orkar ta tag i mitt liv och byta om till vad som helst förrutom nattlinne och sedan gå ut en sväng. Det börjar bli allt för många dagar som den här, sega och händelselösa... nu är maten klar så jag får byta ordningen på att äta och läsa. Vi kanske hörs senare. Jag planerar inte famåt, inte heller ser jag tillbaka, jag lever i nuet.

Av Emma Andersson - 17 oktober 2010 15:20

"If McDonalds sold hot dogs would you be able to, with a straight face, order a mcwiener and tell them to supersize it?"

 

Om ni undrar vart jag får alla dessa onödiga, sjuka men sanna citat så ska ni veta that it's all facebook material ;)

Av Emma Andersson - 17 oktober 2010 12:37

    

Bästa boken jag läst på länge. Håller fortfarande på med den, har en liten bit kvar men den är verkligen fängslande. Jag vill inte beskriva och berätta för mycket men om man säger att det är en modernare version av Romeo & Julia så säger man en hel del. Rekommenderas starkt!

Av Emma Andersson - 17 oktober 2010 12:13

Hej å hå!

Igår kväll fick jag ett sådant jävla godissug så jag och syster min cyklade iväg till Willys och köpte den fetaste godispåsen i världen. Mums! Riktigt mysigt hade vi det sen, tjejsnack och film. Har inte hänt mycket mer denna helgen, har bara haft några sådana där dagar då man gör absolut ingenting. Nu borde jag ju egentligen ta och gå en promenad efter allt godis jag har ätit men istället sitter jag här och äter upp resterna, haha. Tar kanske tag i det senare..

    

Mysigt till tusen!

Av Emma Andersson - 15 oktober 2010 18:47

Hej på er, har inte hörts av på ett tag. Förlåt mig?

Idag har rullat på rätt fint. Morgonen började med "sovmorgon" till kvart över 7 sen var det bara att klä på sig, äta och borsta tänderna sedan kom Sanna och vi tog cykeln till simhallen. Vi hade, som ni kanske förstår, simning på idrotten idag. Rätt skönt faktiskt. Var inte alls längesen jag var där, förklarar det längre ner.

Sen var det engelska, spanska och syslöjd som stod på schemat. Inga problem! Sen stack jag och Julia hem till mig och åt bullar och bara chillade framför tvn. Rätt skönt ibland. Sen stack hon hem och jag gick och tvättade av mig sminket och satte på mig myskläder, som jag annars brukar göra direkt efter skolan. Nu kom jag precis tillbaka från matbordet, mätt och go.


Jo det ni har missat... inte mycket egentligen. Är väll bara att jag och några från klassen drog till simhallen i onsdags efter skolan och var där i fem timmar. Var längesen jag hade så roligt. Dom är bäst! Finns nog ingen gång jag menar de tre fina orden mer än när jag säger de till dem. Finns inte mycket att berätta och tyvärr inga bilder att visa men ni får lite på mig när jag säger att jag hade roligt.


Dagens musik:

Av Emma Andersson - 11 oktober 2010 21:27

Längesen det blev något sådant här så ja, varsågoda:


Collide - Howie Day


In the sun - Joseph Arthur


When I look at you - Miley Cyrus

Jag skiter fullständigt i ifall det är Miley Cyrus som sjunger den eller ifall det är fucking Aretha Franklin, det går inte att säga emot att den är fin som in i helvete! Kommer nog aldrig tröttna på någon av de här låtarna. De har så fina minnen med sig, som t ex den första (Collide - Howie Day), den sjöng jag i 6:an när vi hade uppvisning för hela skolan och för föräldrarna, en lycklig stund och sådana glömmer man inte hur som helst. De är sådana som påminner en att ta vara på och vara tacksam för varje gnutta glädje som erbjuds. Jag hoppas ni gillar de :)

Ska nog ta och dejta sängen men vi hörs när vi hörs!


Av Emma Andersson - 11 oktober 2010 20:57

Hej på er.

Jag mår betydligt bättre idag, konstigt nog så måste jag faktiskt tacka skolan för detta (dock inte pga. matte provet som vi hade på morgonen). Hade det inte varit för att jag gick dit så hade jag nog fortfarande varit nere. Jag håller tummarna för att mina emo perioder är över men det återstår att se. Jag måste bara säga, jag älskar mina vänner! Så, nu fick jag ut det, de orden behövde verkligen ut i världen.

Idag, har för övrigt varit en grym dag. Har nog aldrig haft så roligt som jag och Julia hade på so lektionen... fast där ljög jag men sjukt kul var det i alla fall. Ska spela in en video imorgon så kan ni få se hur det går till när vi tröttnar på "kalla kriget". Barnvisor in our ♥ forever!

Har nog aldrig varit så förbannad som jag va idag heller men det var bara på mina lärare så då är jag ganska ofarlig. JAG HATAR DOM!!!!!! Åh, äckel.

En sista grej, jobbar på en ny låt som jag förhoppningsvis kan få upp på youtube någon gång den kommande månaden.

Det var nog allt så ja, tack för idag, slut för idag... haha väldigt barnslig av mig idag.

Skapa flashcards